Filmtipset

Filmtipset.net är en hemsida för dig som älskar att titta på film men som ibland har svårt att komma på vilken film du ska titta på. Här på filmtipset kan du bläddra igenom filmer som jag själv tycker att man bara måste se. När du bläddrar igenom filmerna så kan du kolla på trailers, se mitt betyg av filmerna och klicka in på länkar till IMDB där du kan få mer information om filmerna.

 

Om du hittar en film som du vill se så finns det även länkar till Viaplay och Netflix beroende på om just den filmen finns på någon utav de filmsajterna.

Eller om du vet vilken kategori av filmer du vill se så kan du även välja en kategori ur listan och få fram alla filmer som jag tycker att du borde se inom just den kategorin.

 

Du kan även söka på en film i sökfältet som du har hört talas om är bra och om det är en film som jag tycker att du borde se så får du fram en trailer plus lite information om den.

 

Maila gärna mig om det är något som du tycker att jag ska lägga till på sidan eller om du hittar någon bugg. Min mail hittar du längst ner på sidan.